Ishockey – Tjänar du pengar som spelare  

När du är den som verkligen vill satsa på sport och en karriär inom detta område, så kommer det att finnas mycket att välja på. När du är nybörjare kommer detta att vara lika på alla plan och du kommer inte att vara den som tjänar några pengar. Inom alla sporter som finns vilka har en stor mängd utövare så kommer det sedan att finnas möjligheter att utvecklas och bli bättre. Det kommer då betyda att du är den som börjar tävla och mäta dig med andra som ligger på samma nivå som dig. Det är här som det kan bli så att du börjar få betalt för blod, svett och tårar som detta har kostat.

Om du är den som väljer fotboll så kommer du alltid att vara den som väljer den mest populära sporten och även den mest välbetalda om du lyckas komma någonstans i din karriär. Dock är det numera så att ishockey intHockey arenae kommer långt efter. denna sport har utvecklats kraftigt och är numera en sport där de som kommer upp i toppen kan tjäna ofantliga summor. Här kommer det då först och främst vara den klubb du tillhör som betalar en viss summa årligen via kontrakt för att du ska spela för klubben och efter detta kommer det även massor med andra möjligheter för de populära spelarna.

Många av de spelare inom ishockey och fotboll som når toppen kommer också att vara de som får feta reklamkontrakt. Detta kommer då från alla de olika kvalitetsmärken som vill att du på bild ska bära deras plagg, samt att du ska vara den som alltid har deras märke på dig när du spelar. detta är de två stora ekonomiska möjligheterna som finns när det gäller en karriär inom ishockey, men sedan finns det naturligtvis de som är smartare än så och kommer på egna idéer att marknadsföra sig själva. Detta kan då vara på den nivån att de skapar ett eget märke inom ett område där det finns ett stort antal kunder, eller så har de någon annan som tar hand om och ser till att kapitalet hela tiden växer.